17/5 VIP Paul Hobbs 100P vine Californien Mendoza Geranium

arrangeret af Philipson Wine

Start: Onsdag d. 17-05-2017 kl. 19:00
Slut: Onsdag d. 17-05-2017 kl. 22:00

Vinsmagning arrangeret af 17/5 VIP Paul Hobbs 100P vine Californien Mendoza Geranium

Tema: Vin & Middag

Smageprogram

Restaurant Geranium, 3 stjerner Michelin
17. maj 2017 kl. 19.00.
Smag det bedste fra Californien, Mendoza og Cahors og mød Paul Hobbs,
en af verdens førende ønologer.
Paul Hobbs er en af de fremmeste pionerer inden for amerikansk vin.
Hans tidlige karriere bragte ham til en anden pioner, Robert Moldavi,
hvor han arbejdede på Opus One, som han fik ansvaret for i 1981. I 1985
kom han til Simi Wines hvor han havde ansvaret for at ændre stilen på
et af de ældre vinhuse i Californien. I slutfirserne indledte Paul
Hobbs desuden en karriere som konsulent hos førende producenter i
Californien, Chile og Argentina. Efter i mange år at have løftet
kvaliteten på andre producenters vine, følte Paul Hobbs at tiden var
kommet til at lave vin under sit eget navn, og dannede i 1991 Paul
Hobbs Winery. Erfaringerne med at lave vin i andre dele af verden havde
åbnet Paul Hobbs øje for det uendelige potentiale som Californien med
sit tempererede, solbeskinnede dale, bølgende bakker og skråninger i
kystområdet råder over. Et potentiale han har gjort det til sin mission
at optimere og realisere. Paul Hobbs var manden, der for alvor fik
begrebet single vineyards vines ind i den californiske terminologi.
Paul Hobbs´ filosofi er kort sagt at udtrykke vinmarkens karakteristika
i vinen, og at vinificeringen sker i tråd med traditionelle principper,
dog med anvendelse af nye teknikker og metoder. Paul Hobbs
pionérarbejder med Malbec i Argentina, har på de seneste udmøntet sig i
et samarbejde med den kendte Cahors producent Bernard Vigouroux og
prestigevinen Crocus.
Viña Cobos er sammen med Nicolas Catena toppen af kransekagen indenfor
argentinsk vin. Vinâ Cobos er en joint venture mellem Paul Hobbs og
Marchiori-familen. Paul Hobbs er kendt som en pioner indenfor
Californisk winemaking, og en af de mest anerkendte winemakere, der
blandt andet har høstet de magiske 100 points hos Robert Parker flere
gange, men samtidig med et unikt international udsyn, der har ført til
dannelsen af Viña Cobos. Paul Hobbs enestående evner kombineret med
Mendozas enestående muligheder, har ført til unikke vine.
Vi skal smage ikke mindre end 10 årgange fra denne stjerneproducent!
Kom og mød Paul Hobbs og oplev dette! OBS! Alle vine kommer naturligvis
direkte fra Paul Hobbs' kældre.
På den netop nykårede 3 stjernede Michelinrestaurant (3 stjerner for 2.
år i træk) Geranium kreeres et lyst, let og dynamisk køkken. Missionen
er at frembringe måltider, der inddrager alle sanser - restaurerer,
udfordrer og beriger. "Dynamisk betyder kraft og står for de levende,
formende kræfter i naturen. Disse kræfter er ikke synlige, men deres
"aftryk" i det biologiske er. Virkningerne kan ses, hvis man lærer sig
at iagttage og forstå forbindelsen mellem de formende kræfter og de
fysiske stoffer i alle organismer". Køkkenet siger højt og kok Rasmus
Kofoed har tidligere vundet Bocuse d'Or (det uofficielle
verdensmesterskab for kokke). Menuen bliver en Geranium surprisemenu,
som offentliggøres ca. 1 måned før middagen.



Menu
1. ret2015 Cobos Bramare VD Chardonnay Marchiori Vineyard Mendoza2013 Paul Hobbs Chardonnay Russian River Valley
2. ret2013 Cobos Bramare Malbec Uco Valley Mendoza2011 Crocus Grand Vin Malbec de Cahors Paul Bertrand


3. ret2013 Cobos Bramare VD Malbec Marchiori Vineyard Mendoza2013 Cobos Volturno Marchiori Vineyard Mendoza Viña Cobos
4. Ret2013 Cabernet Sauvignon Dr. Crane Vd Oakville Napa P. Hobbs - 100P2013 Cabernet Sauvignon Beckstoffer To Kalon Vd Paul Hobbs - 100P
5. ret2014 Paul Hobbs Chardonnay Ulysses Valdez Vineyard Russian River, Sonoma


Link til smagning: http://www.philipsonwine.com/17-5-vip-paul-hobbs-100p-vine-californien-mendoza-geranium/811496

Tags:

Amerikansk Vin Vin & Middag Californien

Info

Antal vine 9
Antal retter 5
Pris 3499.95 kr.

Hvor foregår det?

Geranium
Per Henrik Lings Allé 4, 8.
2100 København Ø