Alsace vinsmagning med Etienne Hugel

arrangeret af Kjær & Sommerfeldt

Start: Mandag d. 05-10-2015 kl. 17:00
Slut: Tirsdag d. 06-10-2015 kl. 19:00

Vinsmagning arrangeret af Alsace vinsmagning med Etienne Hugel

Tema: Alsace vinsmagning

Etienne Hugel er 12. generation fra det berømte vinhus Famille Hugel i Alsace. Han er utrolig karismatisk og passioneret og er også kendt blandt de ti mest indflydelsesrige vinpersoner i verden.

Etienne Hugel kommer til Danmark for at lancere familiens helt nye Grand Cru Riesling 2007 fra deres vinmark Schoelhammer der ligger i Schænenbourg, som er kendt for sine særdeles exceptionelle Riesling-vine.

Schoelhammer byder på ydmyge 30 rækker vinstokke med en gennemsnitsalder på 22 år, udelukkende Riesling-druer og økologisk dyrket. Jordbunden er mergelholdig med forekomster af fossile havdyr og vinmarken ligger i 300 meters højde på sydvendte skråninger. Det ønskede resultat er at frembringe den unikke terroir-karakter i en tør og mineralsk Riesling – dyb og glycerinfed i stilen og en vin som kræver sin tid i glasset før den kommer fuldt til udtryk. Dyb og intens vin der fremtår blød, smidig og med en viskositet der smyger sig i glasset. Bouqueten er autentisk og sprød med noter af forårsblomster, grønne æbler, hvide ferskner, lime og mandelblomster og en usædvanlig mineralitet. Den er fyldig, dog stadig tør med lang eftersmag. Der er tale en om gastronomisk vin, som dog også gør sig særdeles godt alene. 2007 er den første årgang der frigives og vi har fået et meget beskedent antal flasker til salg.

Etienne serverer og præsenterer også et udvalg af husets andre signaturvine

  • 2014 Famille Hugel, Gentil
  • 2013 Famille Hugel, Pinot Blanc, Cuvée les Amours
  • 2008 Famille Hugel, Riesling, Jubilee
  • 2012 Famille Hugel, Pinot Gris, Tradition
  • 2009 Famille Hugel, Gewürztraminer, Jubilee
  • 2007 Famille Hugel, Gewürztraminer, Vendanges Tardives
  • 2007 Famille Hugel, Schoelhammer, Grand Cru Rielsing

Pris pr. person kr. 199,- Billetten kan købes i vores butikker eller online KLIK HER

Husk at medbringe kvitteringen da den gælder som billet ved indgangen. Bemærk at billetten ikke refunderes eller ombyttes.

Der vil maksimalt være 20 deltagere til vinsmagningen, hvilket sikrer en intim og hyggelig stemning men samtidig også sikrer at du bliver klogere på vin.


Link til smagning: http://www.kogs.dk/vinsmagning/alsace-vinsmagning-i-koebenhavn-med-etienne-hugel-mandag-den-5-oktober

Tags:

København K

Info

Antal vine 7
Pris 199 kr.
Udsolgt

Hvor foregår det?

Kjær & Sommerfeldt
Gl. Mønt 4
1117 København K