BAROLO WEEK: Winemakers Dinner - udvidet version

arrangeret af L'Enoteca di Mr. Brunello

Start: Lørdag d. 26-11-2016 kl. 19:00
Slut: Lørdag d. 26-11-2016 kl. 23:59

Vinsmagning arrangeret af BAROLO WEEK: Winemakers Dinner - udvidet version

Tema: Winemakers Dinner

Barolo Week 2016

Præsenteres af L'Enoteca di Mr. Brunello

Nu må du gerne begynde at glæde dig! 

I uge 47, slutningen af november - helt præcist fra tirsdag d. 22. til lørdag d. 26. november - skruer vi nemlig helt op for Barolometeret og afholder hele 5 Barolo Wine Makers Dinners, én hver aften, samt en vidunderlig og storslået Barolo Festival om lørdagen. 

Vi har af flere omgange i løbet af det sidste år, været på tur i Barolodistriktet, for at finde frem til nogle af de bedste produkter fra området. Alt sammen for at kunne stable denne skønne vinøse uge på benene og præsentere alle godterne for Jer. Vi er så glade for at det er lykkedes og glæder os selv helt utrolig meget til at præsentere i alt seks forskellige producenter fra Barolo, Monforte & Serralunga d'Alba, her kommer de: 

Simone Scaletta (Monforte d'Alba)
Enzo Brezza ( Barolo)
Baccà (Monforte d'Alba)
Vite Colte (med marker spredt ud over samtlige zoner, dem vi har på er fra Barolo)
Germano Ettore (Serralunga d'Alba)
Paolo Manzone (Serralunga d'Alba)

Til middagene kommer vi - afhængig af den billettype du vælger (se mere under de forskellige datoer) - igennem 7-13 baroloer + øvrige Langhe, Barbaresco & Barbera vine, mineralvand, kaffe & sødt. Der er rigtig god mulighed fo rat købe ind til yderst rimelige priser, enten direkte via nogle af producenterne eller ved at gøre brug af de fine udsalgspriser vi byder ind med.
Middagen varer 4 eller 5 timer afhængig af datoen du vælger.

Til festivalen bliver det måske endnu vildere, her kan du smage alle 20 baroloer, samtlige af de andre vintyper, dvs. Barbera, Barbaresco & Langhe, garderobe & entré er indeholdt i prisen, der er samme gode muligheder for at købe ind til lave priser og vi serverer en skøn, let buffet til at akkompagnere de kostbare dråber med. 
Festivalen varer 1,5 time

OBS: Bemærk særpris for vinklubmedlemmer. Hvis du endnu ikke er Mr. Brunello Wine Club medlem, kan du med fordel blive det gratis resten af året. Se mere på lenoteca.dk

Billetprisen inkluderer: Entré/garderobe, 6 retters middag, 13 baroloer + øvrige Langhe og Barbera vine samt mineralvand, kaffe & sødt


Link til smagning: http://madbillet.dk/show/event/barolo-week-2016?lang=danish

Tags:

Winemakers dinner Italiensk Vin

Info

Antal vine 13 baroloer + øvrige
Antal retter 6
Pris 1620 kr.

Hvor foregår det?

L'Enoteca di Mr. Brunello
Rysensteensgade 16
1564 København V