Bourgogne smagning - Hørsholm

arrangeret af Otto Suenson

Start: Torsdag d. 09-03-2017 kl. 19:00
Slut: Torsdag d. 09-03-2017 kl. 21:00

Vinsmagning arrangeret af Bourgogne smagning - Hørsholm

Tema: Bourgogne smagning

Et af årets højdepunkter i vores bog er den store Bourgogne smagning og i år præsenterer vi 2014 årgangen d. 16 marts i tidsrummet 18-20.

N.B Husk din ordrebekræftelse er din billet

Du kan som sædvanlig forvente at smage et bredt udsnit af Bourgogne vine på tværs af kommuner, producenter og på alle niveauer, således at du kan få en fornemmelse for, hvilke vine du gerne vil have hjem og gemme i din kælder - før du køber vinene.

De fleste vine på denne smagning vil være til salg på aftenen i relativt begrænsede mængder, men vil være udvalgt så du får en indgående forståelse for årgangens karakteristik.

Vi kan på aftenen råde dig til hvilke andre vine, fra de repræsenterede producenter der vil falde i din smag. Dette er muligheden for at få fyldt lidt af denne ganske glimrende årgang i din kælder, inden den er udsolgt.

Om 2014 årgangen:
2014 årgangen vurderer vi hos Otto Suenson til at være på et rigtig godt niveau med rigtig mange vine i super flot balance. Det er en årgang, hvor druerne opnåede en glimrende modenhed målt på sukker, samt en rigtig flot frugtsyre til at balancere intensiteten.

De røde Bourgogner er elegante med moden frugt, fin tanninstruktur og en god forfriskende frugtsyre. Det er vine, der smager godt allerede på et tidligt tidspunkt og som muligvis vil holde denne åbne karakter det meste af vejen. Samtidig er der struktur og dybde nok i vinene til at de vil udvikle sig godt i kælderen.

For hvid Bourgogne taler vi vine på et meget højt niveau. Her er alting nærmest i perfekt balance; høj frugtintensitet og en super flot balancerende frugtsyre. Det er en fremragende årgang for de hvide, som vil have et flot udviklingspotentiale, hvis du kan holde fingrene fra dem.


Link til smagning: http://www.ottosuenson.dk/produkt/bourgognesmagning-93-17-hoer-9201

Tags:

Bourgogne Fransk Vin

Info

Antal vine Flere forskellige
Pris 399 kr.

Hvor foregår det?

Otto Suenson Vin - Hørsholm
Hørsholm Midtpunkt
2790 Hørsholm