Bourgogneaften på Hereford i Tivoli

arrangeret af The Wine Company

Start: Tirsdag d. 19-05-2015 kl. 19:00
Vinsmagning arrangeret af Bourgogneaften på Hereford i Tivoli

Tema: Middag og vin

Bourgogneaften på Hereford i Tivoli

Bourgogne regnes for at producere nogle af de mest udsøgte, finesserige og elegante vine, som er perfekte sammen med skaldyr, filet du boeuf og regionale franske oste. Ved denne middag byder vi på 3 retter, 6 vine og afsluttende kaffe/the.

Maden og vinen vil undervejs i middagen blive kommenteret af Lars Møller og Steen Rasmussen fra The Wine Company.

Vi har i samarbejde med A Hereford Beefstouw udarbejdet nedenstående 3-retters Bourgognemenu med ledsagelse af udsøgte vine fra The Wine Company’s sortiment (ret til ændringer forbeholdes):

Bourgogne-menu

--- Velkomst ---

Manciat-Poncet, Cremant de Bourgogne Brut NV (91 Parker)

--- Forret ---

Rejer/Asparges/Mousseline. Dampet asparges serveret med Sauce Mousseline og håndpillede rejer

Vin: Jean-Philippe Fichet, Meursault 2011 (89-91 Burghound)

--- Hovedret ---

Filet du Boeuf med rødvinsglace serveret med Pommes Rissolles og garniture

Vine: Dominique Laurent, Beaune Clos des Mouches 1 cru 2008

Domaine des Tilleuls, Gevrey-Chambertin En Champs 2011

-- Ost --- 

Ostetallerken med regionale franske oste

Manciat-Poncet, St Veran Le Clos 2012

Dominique Laurent, Bourgogne Cuvée Numero 1 2012 (5 stjerner Belingske)

--- Kaffe/the ---


Link til smagning: http://www.lidtmere.dk/aokshop/mad/bourgogneaften2015

Tags:

København V

Info

Antal vine 6
Antal retter 3
Pris 849 kr.

Hvor foregår det?

A Hereford Beefstouw
Vesterbrogade 3
1620 København V