Bourgognesmagning

arrangeret af Otto Suenson

Denne smagning bliver afholdt på flere tidspunkter
Start: Onsdag d. 21-02-2018 kl. 18:00 - Slut: Onsdag d. 21-02-2018 kl. 20:00
Start: Torsdag d. 22-02-2018 kl. 18:00 - Slut: Torsdag d. 22-02-2018 kl. 20:00

Vinsmagning arrangeret af Bourgognesmagning

Tema: Bourgogne årgang 2015

2015 årgangen er fra mange sider udråbt til at være noget helt ekstraordinært, især for de røde Bourgogne vine. Vi glæder os til at præsentere årgangen for dig, så du kan danne din egen mening. Vi vil som altid tilstræbe at præsentere vine fra flest mulig af vores næsten 30 forskellige producenter fra Bourgogne, samt fra flest mulig kommuner. Det vil give dig et godt indtryk af den generelle kvalitet i hele Bourgogne.
Desværre er der flere af vores mest eftertragtede producenter (Roumier, Leflaive & Cathiard) som vi i år har fået mindre mængder fra end normalt, derfor vil de ikke være repræsenteret på smagningerne. Du vil til gengæld få mulighed for at stifte bekendtskab med gamle klassikere som Lecheneaut, Ambroise, Mongeard-Mugneret, Hubert LIgnier m.fl. Der vil også være nye bekendtskaber og det er med stor glæde at vi kan servere vine fra vores 3 seneste tilføjelser til porteføljen; Coquard Loison-Fleurot, Antonin Guyon og Domaine Roux.

Samlet set synes vi at årgangen for de røde er langt over middel, med især rigtig høj kvalitet i kommune- og villagevine. De største premier cru og grand cru vine, er i vanvittig flot balance, med intense tanniner og flot struktur. Dette er vine der vil udvikle sig fabelagtigt i kælderen. De hvide er på nuværende tidspunkt i rigtig flot balance og vil helt sikkert give mange gode oplevelser i de kommende år.


Link til smagning: http://www.ottosuenson.dk/da/product/bourgognesmagning-222-18-kbh-5633

Tags:

Bourgogne Fransk Vin

Info

Pris 450 kr.

Hvor foregår det?

Otto Suenson Vin - København
Dronningens Tværgade 7
1302 København K