Den italienske aperitif

arrangeret af Kjær & Sommerfeldt

Start: Lørdag d. 12-12-2015 kl. 16:00
Slut: Lørdag d. 12-12-2015 kl. 19:00

Vinsmagning arrangeret af Den italienske aperitif

Tema: Vi bringer Italien til vinbaren

Den italienske aperitif symboliserer kvalitet og elegance og i dag findes det på mange prestigefyldte vinbarer og restauranter i verden.

Vores Italienske sommelier, som tidligere har drevet vinbar i Milano, står bag konceptet hos Kjær & Sommerfeldt.

Den italienske aperitif er synonym med den gode italienske smag og stil. Konceptet består af et elegant glas vin ledsaget af små retter og traditionelle appetizers i form af "finger food". Det hele bliver serveret i en hyggelig og afslappet atmosfære i vores historiske og raffinerede vinbar.

Til dem som ønsker en stemningsfyldt og anderledes start på en fredag aften, eller til dem som har lyst til et "after-work arrangement, er Den italienske aperitif helt ideel. Vi udvælger nøje aftenens vine til L’aperitivo og appetizers bestå typisk af et udvalg af italienske specialiteter som oste, charcuteri, oliven og brød.

Der er L’apertivo hver fredag fra kl. 17.00 til 20.00 og lørdag fra kl. 16.00 til 19.00.

Prisen for appetizers og et glas vin er kr. 149,- pr. person. Appetizers uden vin koster kr. 99,- Ønsker du at vide mere er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 15 65 00. Er I en gruppe på over 4 personer, anbefaler vi at I kontakter os, så vi kan sikre os at I får et bord sammen.


Link til smagning: http://www.kogs.dk/vinsmagning/den-italienske-aperitif-6

Tags:

København K Italiensk Vin

Info

Antal vine 1
Mad Appetizers
Pris 149 kr.

Hvor foregår det?

Kjær & Sommerfeldt
Gl. Mønt 4
1117 København K