Dessert og Portvin

arrangeret af Portvinsbaren

Start: Lørdag d. 25-02-2017 kl. 14:30
Slut: Lørdag d. 25-02-2017 kl. 17:30

Vinsmagning arrangeret af Dessert og Portvin

Tema: 6 små desserter med tilhørende 6 portvine

Portvin til desserter er noget vi alle kender og elsker. Derfor har vi nu lavet en rigtig spændende smagning, hvor vi kommer igennem det vi mener passer sublimt sammen. Konceptet bliver 6 små desserter med tilhørende 6 portvine fra barens kort. (Nye billeder tilgår)

Portvin og dessert. Vi kender det. Vi ved det virker. Og vi elsker det. Lad os i fællesskab komme rundt om nogle forskellige typer dessert, med dertilhørende portvin, som vi mener passer godt til.

 

Vi har sammensat en 6 retters desert smagning, og serverer dertil en forskellig portvin til hver ret. Ideen er at åbne folks øjne, hjerter og smagsoplevelser for de store nuancer, som vi mener der er i portvin.

 

Det vil være en smagning, der ligger fokus på både dessert og vin, så vi anbefaler at man ved lidt om portvin fra starten, ved f.eks. at tage en begynder smagning. Der vil blive fokus på, hvad I synes om vores valg af vin til dessert og vil derfor inviterer alle til uforbeholdent at komme med deres mening.

Dagens menu byder på dessert og portvin i højeste klasse:

MENU

  • Pecorino Romana serveret med daddel- / figenkompot Taylors 10 års Tawny
  • Stilton serveret med valnøddesirup og hjemmelavet sprødt Dow’s 2009 LBV
  • Cheesecake med appelsinskal og syltede ferskner S. Leonardo 20 års Hvid
  • Tawny portvinsflødeis affogato Ramos Pinto 30 års Tawny
  • Petit Four Gould Campbell 1985 Vintage port
  • Gateau Marcel serveret med kirsebær- / solbærsorbet Vieira de Sousa 2011 Vintage port

Sidste udsolgte vi en tilsvarende smagning på få uger. Kombinationen er mad og portvin er bare helt i top, så vi håber I vil synes godt om ovenstående og komme og være med til at få en kæmpe oplevelse, med dette unikke setup

Det med småt

Ved afbestilling / ændring mere end 2 uger før, tilbagebetales det hele. Ved afbestilling / ændring mindre end 2 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.

Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn), vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.

Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!). Hvis man ikke hører noget, så kører arrangementet helt som forventet.


Link til smagning: https://portvinsbaren.safeticket.dk/events/28095-Dessert_og_Portvin/

Tags:

Portvin

Info

Antal vine 6
Antal retter 6
Pris 599 kr.

Hvor foregår det?

Portvinsbaren
Kingosgade 4
1623 København V