Luksus julemiddag med top vine på Le Sommelier

arrangeret af American Wine

Start: Torsdag d. 01-12-2016 kl. 18:30
Slut: Torsdag d. 01-12-2016 kl. 23:00

Vinsmagning arrangeret af Luksus julemiddag med top vine på Le Sommelier

Tema: Vin & Julemiddag

Le Sommelier anses for at være en bastion indenfor fransk gastronomi i Danmark og restauranten leverer altid gennemførte franske brasserie retter. Når man træder indenfor døren hos Le Sommelier er det som at træde ind på et brasserie midt i Paris; her er fyldt med mennesker og liv. I køkkenet står Francis Cadenau som i sin tid var den første danske køkkenchef der modtog 2 stjerner af Guide Michelin på Restaurant Kommandanten. 

Til menuen vil der blive serveret amerikanske vine i topklassen, som alle har fået 90+ point af Parker. 
Så en aften med topklasse mad og top vine. 

Velkomst 
Domaine Chandon, E´toile Brût, Napa Valley 

Moet et Chandon søsterhus i Napa Valley der producerer sparkling wines på niveau med deres franske. Denne er deres top sparkling en luksus cuveé 

Forret 
Bagt torsk ryg med muslinger bisque og spinat 
Varner Winery, Spring Ridge Chardonnay Santa Cruz 

Parker. “This is a fabulous, still somewhat under-the-radar source for high-quality wines in the Santa Cruz Mountains. Anyone who loves Chardonnay and Pinot Noir would be well-advised to get onto their mailing list, as they are hard to find at the retail level.” 
92-96 point 


Mellem ret 
Stegt Kamusling med kål og trøfler 
Kistler Winery, Pinot Noir 2013, Sonoma Coast, Californien
 
Parker: “As for the Pinot Noirs, the 2013 Pinot Noir Sonoma Coast shows fresh kirsch liqueur, lavender and forest floor notes and medium body in a sexy, upfront style. This should drink well for 5-7 years. “ 
94 point 


Hovedret 
Gråandebryst med indmad tourte, skorzonerrødder og vildt sauce 
Upchurch Winery, Cabernet Sauvignon 2013, Washington State
 
Parker: “Incorporating 9% Merlot, the 2013 Cabernet Sauvignon Upchurch Vineyard is another sensational Cabernet from Chris Upchurch and, certainly, is up with the best of the vintage. Inky colored, it offers ample notes of cassis, graphite, licorice, violets and crushed rock to go with a full-bodied, structured and tannic feel on the palate.” 
97 point 

Dessert 
Blommer og svesker, yoghurt sorbet Crumble og Arlette 
Quady Winery, Starboard Vintage 2006 ,Californien
 
Dette er en portvins type fra Quady Winery. 
Denne vintage er lavet på de klassiske portvinsdruer og har lagret i mere end 24 måneder på fad og fem år på flaske før den frigives. 



Kaffe 
Germain Robin, XO brandy, Californien 

Germain Robins blev grundlagt i 1982 af Hubert Germain-Robin og Ansley Coale. Hubert 
Germain-Robin ønskede at lave brandy som det blev gjort i gamle dage ved hjælp af ældgamle 
håndmetoder. 
Germain Robins er i dag et af de bedste brandy destillerier i USA og huset laver de bedste og mest elegante brandy’er.
 

Pris per person 985 kr. 


Link til smagning: http://www.americanwine.dk/index.asp?ID=522&ID2=307&ID3=0&ID9=521

Tags:

Vin & Middag Julevin Amerikansk Vin

Info

Antal vine 6
Antal retter 4
Pris 985 kr.
Udsolgt

Hvor foregår det?

Le Sommelier
Bredgade 63
1260 København K