Mezcal smagning

arrangeret af Juul's Vin og Spiritus

Start: Mandag d. 28-09-2015 kl. 19:00
Vinsmagning arrangeret af Mezcal smagning

Tema: Mezcal fra små så vel som lidt større producenter

I samarbejde med Scandinavian Agave Project og The Barking Dog, inviterer Juul’s Vin og Spiritus til en storslået Mezcal smagning på Hotel Josty!

Dem som har fulgt lidt med i udviklingen i vores spiritus sortiment de seneste par år, har ikke kunne undgå at bemærke at Mezcalsektionen er vokset betydeligt.  Mezcal er også noget der vækker stor begejstring og entusiasme blandt spirituselskere verden over!

Drikkens rige, komplekse, frugtige og røgede smag gør at mange mener at den fortjener samme opmærksomhed som whisky, rom og cognac. Ligesom Tequila, bliver Mezcal lavet fra agaveplanten, i bestemte områder af Mexico. Men variationen indenfor Mezcal er større, fordi man bruger mange vidt forskellige agavearter i forskellige regioner.  Dette er også med til at Mezcal er en af de spiritusser hvor herkomst og terroir har størst betydning for den endelige smag!

Ofte bliver den destilleret i meget beskedne mængder af private bondedestillatører i små landsbyer,  med en del afveksling fra batch til batch, hvilket også betyder at de enkelte aftapninger har hver deres personlighed.

På Hotel Josty skal vi smage Mezcal fra små så vel som lidt større producenter – og fra forskellige områder så drikkens alsidighed virkeligt bliver demonstreret. Til at berette om emnet får vi besøge af to store personligheder indenfor Mezcal. Alex Huhn, Europas Mezcalmessias, der er en tysk importør af Mezcal og som ejer Berlins sejeste Mezcalbar Lupita. Og Hector Vásquez, der er master distiller hos Los Danzantes, en af Mexicos vigtigste Mezcal producenter!

Aftenens smageprogram med 8 meget flotte Mezcaler:

Los Danzantes Joven
70 cl. 42,4 % vol. - pris. pr. fl. kr. 549,-

Los Danzantes Reposado
70 cl. 42 % vol. - pris pr. fl. kr. 650,-

Los Danzantes Anejo
70 cl. 45 % vol. - pris pr. fl. kr. 795,-

Alipus San Andres
70 cl. 47,1 % vol. - pris pr. fl. kr. 499,-

Alipus San Luis
70 cl. 47,6 % vol. - pris pr. fl. kr. 499,-

Alipus Santa Ana
70 cl. 48 % vol. - pris pr. fl. kr. 499,-

Real Minero Largo
70 cl. 54 % vol. - pris pr. fl. kr. 1.185,-

Real Minero Pechuga
70 cl. 50,8 % vol. - pris pr. fl. kr. 1.875,-Udover disse 8 fantastiske Mezcaler vil The Barking Dog lave en speciel Mezcalcocktail som de byder dig velkommen med, ved arrangementets start!

Det vil selvfølgelig være muligt at købe de smagte varer til en særlig favorabel pris på aftenen!


Link til smagning: http://www.juuls.dk/get/27757.html

Tags:

Frederiksberg

Info

Antal vine 8
Pris 349 kr.

Hvor foregår det?

Hotel Josty
Pile Alle 14A
2000 Frederiksberg C