Nytårschampagne 2016

arrangeret af Champagneakademiet

Start: Torsdag d. 29-12-2016 kl. 15:00
Slut: Torsdag d. 29-12-2016 kl. 20:00

Vinsmagning arrangeret af Nytårschampagne 2016

Tema: Kom forbi til årets nytåssmagning

Nytårsaften nærmer sig, og det er igen tid til at mødes med Københavns champagne-nysgerrige, rosé-elskere, magnum-freaks og de knastørre Blanc de Blancs-entusiaster, når Champagneakademiet og Stride Strømme Vinimport afholder årets nytårssmagning. 

Smagningen finder sted på Christianhavns, uden sammenligning hyggeligste restaurant Lalala. Restauranten sætter den perfekte ramme for samtaler over årets, måske kommende, nytårsvin med masser af boblende hygge og stearinlys. 

I år holdes nytårssmagningen i samarbejde med vores gode ven og vin-allierede Martin, der til daglig driver vinforretningen Stride Strømme Butik & Vinimport. Der bliver derfor god mulighed for at finde vinen til årets nytårsmenu samtidigt med din nytårschampagne og dermed slå to "vin-fluer" med ét smæk.

Som sædvanlig er dna'et: Vine fra små uafhængige producenter, der laver toplækker kompromisløs terroir-præget champagne, rød og hvidvin. Holdningen er 'anti-bling-bling' dvs. fokus på autenticitet, kvalitet og bæredygtighed.

På dagen kan du smage et større udvalg af nuværende og NYE VINE på glas og købe året nytårschampagne og vin med hjem. 

Det endelig udvalg følger, men vi garanterer et glas perfekt afkølet champagne fra 50 kr., og det er ikke for tidligt at glæde sig til et glas Pierre Gimonnet & Fils, Oenophile, Non dosage 2008 eller Mousse Fils, Special Club 2011 på 100% Pinot Meunier. Martin har lovet at tage nytårsvin med til enhver nytårsmenu, som også kan smages på glas.

Vi glæder os til at se jer!

Nytårsvin- og boblehilsner fra

Stride Strømme Vinimport & Champagneakademiet

P.S Arrangementet er åbent for alle interesseret og du behøver IKKE Købe billet på forhånd.


Link til smagning: https://www.facebook.com/events/1212537792170121/

Tags:

Champagne Bobler Nytårssmagning

Info

Antal vine Flere forskellige
Pris 50 kr.

Hvor foregår det?

lalala
Strandgade 98
1401 København K