Palmer smagning v/ Marco Andreis

arrangeret af Portvinsbaren

Start: Lørdag d. 10-03-2018 kl. 14:00
Slut: Lørdag d. 10-03-2018 kl. 17:00

Vinsmagning arrangeret af Palmer smagning v/ Marco Andreis

Tema: Palmer smagning

Palmer er et helt nyt hus i Danmark og det nye flagskib fra Van Zeller familien. Van Zeller familien har lavet vine for mange af de store huse og har nu selv huse som bl.a. Maynards, Feuerheerd og Barao de Vilar. Vi håber I er lige så spændte som os på at smage herlige portvine fra det nye hus, og for at se om det virkelig er et nyt top hus.

Samuel Palmer var en af de første 3 ”shippere”, der eksporterede portvin til England. Dette dokumenteres allerede i det 17. århundrede i lokale notater og kildesamlinger.

 

Samuel Palmer klarede portvinshandelen samtidig med at han var en stor købmand og ellers levede af at sælge klipfisk & uld til skibstrafikken imellem England, Portugal og Newfoundland.

 

I 1685 købte han det storslåede gods ”Casa de Melladas” syd for Porto. Dette sted var i familiens eje mere en 200 år og dannede base for familiens store handelsvirksomhed. Sent i det 20. århundrede blev Melladas dog solgt til det kendte store kork- firma Amorim som også i en periode stod bag flere portvinshuse, bla. Burmester.

 

Casa de Melladas – er den dag i dag hovedsæde for Amorim-familiens økonomiske aktiviteter i Portugal.

 

Nu har 15. generation af den kendte portvinsfamilie genoptaget navnet Palmer og viderefører de stolte traditioner som gestalter sig i de skønne portvinsflasker. Van Zeller-familien har lavet portvine i utallige sammenhænge  bl.a. i regi af husene Kopke, Burmester, Borges og Noval og i de seneste år i deres egne mærker, Barãro de Vilar,  Maynards og Feuerheerd´s.

 

Glæd dig til en oplevelse på højt niveau i disse vine.

 

Programmet for dagen er hele 8 vine, og smagningen tager derfor 2,5 time.

 


  1. Ros
  2. LBV 201
  3. Colheita 200
  4. 10 år
  5. 20 år
  6. 30 år
  7. 40 år
  8. Vintage port 201

Som I kan se, så er der lagt op til en høj kvalitets smagning. Men da huset skal introduceres, så sælger vi billetter til en skarp pris for 8 vine.

 


Link til smagning: https://portvinsbaren.safeticket.dk/events/37667-Palmer_smagning_v_Marco_Andreis_/

Tags:

Portvin

Info

Pris 395 kr.

Hvor foregår det?

Portvinsbaren
Kingosgade 4
1623 København V