Paul Hobbs og Cobos Winemakers

arrangeret af Philipson Wine

Start: Onsdag d. 20-05-2015 kl. 19:00
Vinsmagning arrangeret af Paul Hobbs og Cobos Winemakers

Tema: Winemakers Dinner

Smag det bedste fra Californien og Mendoza, Argentina og mød Paul Hobbs, en af verdens førende ønologer. Paul Hobbs er en af de fremmeste pionerer inden for amerikansk vin. Hans tidlige karriere bragte ham til en anden pioner, Robert Moldavi, hvor han arbejdede på Opus One, som han fik ansvaret for i 1981. I 1985 kom han til Simi Wines hvor han havde ansvaret for at ændre stilen på et af de ældre vinhuse i Californien. I slutfirserne indledte Paul Hobbs desuden en karriere som konsulent hos førende producenter i Californien, Chile og Argentina. Efter i mange år at have løftet kvaliteten på andre producenters vine, følte Paul Hobbs at tiden var kommet til at lave vin under sit eget navn, og dannede i 1991 Paul Hobbs Winery. Erfaringerne med at lave vin i andre dele af verden havde åbnet Paul Hobbs øje for det uendelige potentiale som Californien med sit tempererede, solbeskinnede dale, bølgende bakker og skråninger i kystområdet råder over. Et potentiale han har gjort det til sin mission at optimere og realisere. Paul Hobbs var manden, der for alvor fik begrebet single vineyards vines ind i den californiske terminologi. Paul Hobbs´ filosofi er kort sagt at udtrykke vinmarkens karakteristika i vinen, og at vinificeringen sker i tråd med traditionelle principper, dog med anvendelse af nye teknikker og metoder. Paul Hobbs pionérarbejder med Malbec i Argentina, har på de seneste udmøntet sig i et samarbejde med den kendte Cahors producent Bernard Vigouroux og prestigevinen Crocus. 

Viña Cobos er sammen med Nicolas Catena toppen af kransekagen indenfor argentinsk vin. Vinâ Cobos er en joint venture mellem Paul Hobbs, Marchiori-familen, der ejer vinmarkerne og Luis Barraud, en fransk ønolog. Paul Hobbs er kendt som en pioner indenfor Californisk winemaking, og en af de mest anerkendte winemakere, der blandt andet har høstet de magiske 100 points hos Robert Parker, men samtidig med et unikt international udsyn, der har ført til dannelsen af Viña Cobos. Paul Hobbs enestående evner kombineret med Mendozas enestående muligheder, har ført til unikke vine. 


Link til smagning: http://www.philipsonwine.com/default.aspx?p=24&sku=811264

Tags:

København K Winemakers dinner

Info

Antal vine 9
Antal retter 5
Pris 1099.95 kr.
Udsolgt

Hvor foregår det?

Le Sommelier
Bredgade 63
1260 København K