Portvinshuset DR smagning 26. januar

arrangeret af Portvinsbaren

Start: Torsdag d. 26-01-2017 kl. 20:00
Slut: Torsdag d. 26-01-2017 kl. 23:00

Vinsmagning arrangeret af Portvinshuset DR smagning 26. januar

Tema: Mød vinbonden

Normalt så står DR for Danmarks radio, men denne gang står det for højkvalitets portvin fra et relativt nyt hus i Douro dalen. Historien og ikke mindst DRs fantastiske tawnys er noget vi skal igennem denne torsdag aften. Præsenteret af Elisabete Almeida som kommer op fra Porto. Da det er en torsdagssmagning, så har vi presset prisen en del. Så super vin, super præsenteret, til en billig penge!

 

 

 

 

Det er første gang at Portvinshuset DR besøger Danmark. Brandet har ikke mange år bag sig, og det er de gamle tønder i kælderen, der danner basis for Deres fantastiske Tawny Blends. Til at fortælle om huset kommer Elisabete Almeida, der er ansvarlig for at repræsentere huset udadtil. Hun fortæller om huset historie, hvordan stedet blev bygget op igen og om den nuværende produktion og håndtering af de historiske gamle blends.

 

 

Til denne smagning er vi stolte af at kunne præsentere følgende sortiment:

 

 

 

 

 


  1. ·       White Port

  2. ·       LBV 2011

  3. ·       10 Års Tawny

  4. ·       20 Års Tawny

  5. ·       30 Års Tawny

  6. ·       40 Års Tawny


  7.  

 

 

 

 

 

I 2001 overtog Domingos Ribeiro, en iværksætter drevet af sin lidenskab for vin, Quinta da Levandeira de Roncão. Hensigten har aldrig været at tjene en formue på projektet, men kærligheden til Douro og specielt til portvin, har drevet ham til at investere store summer i den gamle quinta. Dels i renovering og genplantning af marker, i Quintaens hovedhus og ikke mindst i produktionsudstyr. Han har siden høstet stor anerkendelse for sin ihærdighed.

 

 

Helt i vores ånd, satses der benhårdt på kvalitet fremfor kvantitet og sortimentet afspejler kun hvad der kan holdes indenfor denne filosofi. Deres 10, 20, 30 og 40 års Tawny har en dybde og kvalitet, som kun få kan måle sig med. De er fyldige, afrundede og frembyder stor kompleksitet.

 

 

Ruby-style (LBV/Vintage) er meget tætte i strukturen og lækre frugtede vine, der besnærer de fleste.

 

 

Det er første gang dette hus importeres direkte til Danmark. Vinene er tidligere set på det danske marked, men her var der tale om parallelimport og ældre aftapninger af tawnyerne.

 

 

Smagningen er arrangeret i samarbejde med Drikportvin.dk, og der vil efterfølgende blive udbudt DR portvine til særligt fordelagtige priser.

 

 

 

 

 

Det med småt

 

 

Ved afbestilling / ændring mere end 2 uger før, tilbagebetales det hele. Ved afbestilling / ændring mindre end 2 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.

 

 

Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn), vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.

 

 

Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!). Hvis man ikke hører noget, så kører arrangementet helt som forventet.

 


Link til smagning: https://portvinsbaren.safeticket.dk/events/28514-DR_smagning_26_januar/

Tags:

Portvin

Info

Antal vine 6
Pris 250 kr.

Hvor foregår det?

Portvinsbaren
Kingosgade 4
1623 København V