Risalamande- og portvinssmagning 17. dec

arrangeret af Portvinsbaren

Start: Lørdag d. 17-12-2016 kl. 15:00
Slut: Lørdag d. 17-12-2016 kl. 18:00

Vinsmagning arrangeret af Risalamande- og portvinssmagning 17. dec

Tema: Juleportvinssmagning

"Hvilken portvin skal jeg dog købe til risalamanden?" Det spørgsmål har de fleste nok stillet sig selv i løbet af december måned. Det finder vi ud af i Portvinsbaren i december. Kom og smag skøn risalamande kombineret med 4 forskellige portvine"Hvilken portvin skal jeg dog købe til risalamanden?" Det spørgsmål har de fleste nok stillet sig selv i løbet af december måned.


Portvinsbaren finder løsningen. Lørdag den 10. december afholder vi en risalamande og portvinssmagning. Her smager vi fire forskellige portvine* til risalamanden. Men det bliver ikke helt almindelig risalamande. Vi sørger for to portvins-risalamande. En hvor mandlerne har ligget i 10 års tawny i 24 timer, og en hvor vi blander hvid portvin i risalamanden.


Så kom og vær med til at løse en af julens store mysterier (valg af portvin) og kom og få inspiration til den kommende risalamande til juleaften.


*4cl af:
Quevedo Rosé
S. Leonardo 10 års hvid
S. Leonardo 10 års tawny
Maroccos LBV 2007


Det med småt


Ved afbestilling / ændring mere end 2 uger før, tilbagebetales det hele. Ved afbestilling / ændring mindre end 2 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.


Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn), vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.


Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!). Hvis man ikke hører noget, så 
Link til smagning: https://portvinsbaren.safeticket.dk/events/26672-Risalamande-_og_portvinssmagning_10_dec/

Tags:

Portvin Julevin

Info

Antal vine 4
Antal retter 1
Pris 250 kr.
Udsolgt

Hvor foregår det?

Portvinsbaren
Kingosgade 4
1623 København V