Risalamande- og portvinssmagning 9. dec

arrangeret af Portvinsbaren

Start: Lørdag d. 09-12-2017 kl. 15:00
Slut: Lørdag d. 09-12-2017 kl. 18:00

Vinsmagning arrangeret af Risalamande- og portvinssmagning 9. dec

Tema:

"Hvilken portvin skal jeg dog købe til risalamanden?" Det spørgsmål har de fleste nok stillet sig selv i løbet af december måned. Det finder vi ud af i Portvinsbaren i december. Kom og smag skøn risalamande kombineret med 4 forskellige portvine"Hvilken portvin skal jeg dog købe til risalamanden?" Det spørgsmål har de fleste nok stillet sig selv i løbet af december måned.


Portvinsbaren finder løsningen. Lørdag den 9. december afholder vi en risalamande og portvinssmagning. Her smager vi fire forskellige portvine* til risalamanden. Men det bliver ikke helt almindelig risalamande. Vi sørger for en top lækker portvins-risalamande. En risalamande, hvor mandlerne har ligget i 10 års tawny i 24 timer, og hvor vi blander hvid portvin i risalamanden, for at give den et yderligere pift.


Så kom og vær med til at løse en af julens store mysterier (valg af portvin) og kom og få inspiration til den kommende risalamande til juleaften.


*4cl af:
  1. Quevedo Rosé

  2. S. Leonardo 10 års hvid

  3. Kopke 10 års tawny

  4. DR LBV 2011


Så kom ind i baren til råhygge i december. Vi sørger for mad og drikke, og du medbringer julestemningen. Og hvis du ikke gør, så sørger fire skønne glas portvin for det :-)Det med småt


Ved afbestilling / ændring mere end 2 uger før, tilbagebetales det hele. Ved afbestilling / ændring mindre end 2 uger før, tilbagebetales intet. Pga. ny billetleverandør, så kan vi desværre ikke ændre i billetterne.


Hvis man ønsker at tilføje flere stk. til en billet man allerede har købt, så lav et nyt køb (i samme navn), vi skal nok forsøge at sætte jer sammen på dagen.


Arrangementet gennemføres IKKE ved mindre end 12 tilmeldte. Dette afgøres 3 dage før arrangement (hænder normalt ikke!). Hvis man ikke hører noget, så 


Link til smagning: https://portvinsbaren.safeticket.dk/events/36209-Risalamande-_og_portvinssmagning_9_dec/

Tags:

Portvin

Info

Pris 275 kr.

Hvor foregår det?

Portvinsbaren
Kingosgade 4
1623 København V