Smagning af naturvine

arrangeret af Vinnatur

Start: Søndag d. 28-05-2017 kl. 14:00
Slut: Søndag d. 28-05-2017 kl. 18:00

Vinsmagning arrangeret af Smagning af naturvine

Tema: Naturvins-festival

Hele 74 europæiske vinbønder forenet i sammenslutningen af naturvinsproducenter "VinNatur" gæster København for at præsentere deres vine og fortælle om, hvad der gemmer sig i flaskerne.

I den anledning åbnes dørene for et begrænset publikum søndag d. 28. maj kl. 14 - 18. Det sker i Papirhallen, Trangravsvej 5, 1436 København K.

Smagningen vil være en enestående mulighed for at møde producenterne og få nærmere kendskab til, hvad naturvin er. Fænomenet har i omkring ti år været omgærdet af både fascination og skepsis, og holdningen til, hvad naturvin er, har spændt fra opfattelsen af, at det er vine udviklet med mindst mulig indblanding fra producenten til biologisk producerede vine med lavt indhold af svovl.

Kom og mød producenterne. De vil stå klar med deres vine, en god snak og oplysninger om VinNaturs arbejder for en fælles certificeret standard og visioner på den lange bane.

VinNatur blev skabt i 2006 på initiativ af Angiolino Maule, La Biancara, Veneto. Formålet var at forene små producenter i Europa for at kunne dele erfaringer om dyrkningsmetoder og produktionsteknik i fremstillingen af vine med respekt for naturens cyklus, markens særegenhed og håndværket i marken og i kælderen.

I dag tæller VinNatur mere end 170 vinavlere fra 9 lande, og alle arbejder efter fælles retningslinjer for fremstilling af naturvin og alle er underlagt årlig kontrol - nul pesticidrester og max 50 mg svovl/liter.

Vel mødt!


Link til smagning: https://billetto.dk/en/e/smagning-af-naturvine-tickets-179820

Tags:

Vinfestival Naturvin

Info

Antal vine Adskillige
Pris 250 kr.

Hvor foregår det?

Papirhallen
Trangravsvej 5
1436 København K