SMAGNING AF VIN LAVET PÅ TØRREDE DRUER

arrangeret af Erik Sørensen Vin

Start: Torsdag d. 24-11-2016 kl. 18:00
Slut: Torsdag d. 24-11-2016 kl. 20:00

Vinsmagning arrangeret af SMAGNING AF VIN LAVET PÅ TØRREDE DRUER

Tema: Vi kommer til at smage på både røde og hvide/tørre og søde vine

Mest kendt af vin lavet på tørrede druer er nok Amaronevinene fra Valpolicella og de søde vine fra Sauternes lavet påbotrytis-(”ædelråd”) -ramte hvide druer, men der findes mange andre både søde og tørre vine, der også laves på mere eller mindre udtørrede eller sent høstede druer.

Vi kommer til at smage på både røde og hvide/tørre og søde vine, og vi lærer lidt om, hvad udtørring af druerne betyder for smagen af vinen.


Vi skal smage:

Amarone 2011, Monte Zovo
Amarone Riserva 2005, Monte Zovo
Noble Wrinkled Riesling 2011, d'Arenberg
Passito 2008, Colpetrone
Vin de Paille 2008 
Pinot Gris Clos Jebsal V.T. 2005, Zind Humbrecht


Link til smagning: https://www.eriksorensenvin.dk/vinsmagning-vin-paa-toerrede-druer

Tags:

Info

Antal vine 6
Pris 225 kr.

Hvor foregår det?

Erik Sørensen Vin - Kbh. K
St. Kongensgade 124-126
1264 København K