Spansk Vinfestival 2015

arrangeret af Alt Om Spansk Vin

Start: Fredag d. 25-09-2015 kl. 14:00
Slut: Fredag d. 25-09-2015 kl. 16:30

Vinsmagning arrangeret af Spansk Vinfestival 2015

Tema: Vinfestival

Smag over 200 vine på Spansk Vinfestival
Mød mere end 20 importører og smag vine fra hele Spanien. I år stor garnacha stand.

Spanien er uden tvivl et af de vinlande i verden, hvor den største udvikling sker. Nu er der mulighed for at møde en række af de mest interessante importører herhjemme af spansk vin og smage deres spanske vine. Vine som kommer lige fra det nordlige Galicien og til det sydlige Andalusien. Fra de kendte områder Rioja, Ribera del Duero til de mindre kendte Toro og Campo de Borja. 
Her får du en unik mulighed for at smage på over 200 vine fra Spanien og prøve alt fra det nyeste og vildeste til det mest traditionsrige indenfor vinkunsten i Europa.
Vi gentager sidste års store succes med cava-bar, hvor der er mulighed for at smage sig frem til de bedste bobler. Endvidere vil der i år være en stor stand med vine på garnacha druen.
Det er 7. år i træk, at Ekstra Bladet og AltomSpanskVin.dk i samarbejde med det spanske handelskammer afholder en festival for spansk vin og gastronomi i Pressen.
Mange danske vinentusiaster har fået øje på de berømte vine fra producenterne i Ribera del Duero og Rioja. Færre har erfaret at disse kun udgør fortroppen af hvad, der bliver produceret af topvine fra spanske vintroldmænd i de mange nye og spændende vinområder.
Du får et komplet smageprogram ved ankomsten samt et flot smageglas fra Luigi Bormioli, som du må tage med hjem. Der er godt brød til at nulstille smagsløgene, samt mulighed for at købe lækre spanske anretninger.

En hel række udstillere har indtil videre meldt deres ankomst og listen opdateres løbende. Du kan blandt andet møde følgende:
ICEX Madrid, DO Cava, Sherry Lounge, GOBI Vin, Laudrup Vin, Theis Vine, d-wine, DO Alicate, DO Rueda, Bio-Vin, Compagniet, TheWineCompany, AK Vine, Grapeland, Thuesen Jensen, Garnacha ogWineandbarrels.com 
 


Link til smagning: https://eb.www2.dk/index.php?zoom=344&PHPSESSID=7531af38e19a68aa2a1f419c7961ebf2

Tags:

København V Vinfestival Spansk Vin

Info

Antal vine Adskillige
Pris 250 kr.

Hvor foregår det?

Pressen - JP/Politikens Hus
Vester Voldgade 33, porten
1552 København V