Vin og Fisk

arrangeret af Le Papillon

Start: Lørdag d. 06-06-2015 kl. 18:00
Vinsmagning arrangeret af Vin og Fisk

Tema: Årets fiskemiddag med ledsagende vine

Vin og fisk 

Sommerens fiskesmagning afholdes på restaurant Feilberg & Baun på Sankt Anne Plads 19 C, hvor Jim Feilberg vil stå for køkkenet. Vi serverer årgangs champagne, hvid Bourgogne, Alsace, lidt udpluk fra kældren samt rød Bourgogne, og så finder vi en til desserten i alt 8 vine, menuen kan ses her under

1 ret. Rømørejer med grillede hvide asparges og parmaskinke.

2 ret. Pandestegte jomfruhummere med spanske pebre og alioli.

3 ret. Tortellini med hummerragout og aspargeskartofler.

4 ret. Ovnbagt pighvar med grønne asparges, brunet smør og nye skud.

5 ret. Tun med timian, radise og skovmærke.

6 ret. Chokoladefondant med friske jordbær.


Link til smagning: http://le-papillon.dk/?cat=22

Tags:

København K

Info

Antal vine 8
Antal retter 6
Pris 675 kr.

Hvor foregår det?

FeilbergBaun
Sankt Annæ Plads 19 C
1250 København K