Vin og Fisk

arrangeret af Le Papillon

Start: Lørdag d. 27-06-2015 kl. 18:00
Vinsmagning arrangeret af Vin og Fisk

Tema: Ekstra fiskemiddag med ledsagende vine

Velkomst: Pinot Rosé Brut, 100% Pinot Noir Mousserende, Johanninger

1 ret. Rømørejer med grillede hvide asparges og parmaskinke.

Cuvee Pompadeur 2008, Figuet et Fils -Champagne

2 ret. Pandestegte jomfruhummere med spanske pebre og alioli.

Chablis 1 Cru ‘Beauroy’ 2013, Domaine Camu

3 ret.  Tortellini med hummerragout og aspargeskartofler.

Riesling Reserve Millésime 2012, Rolly Gassmann

4 ret.  Ovnbagt pighvar med grønne asparges, brunet smør og nye skud.

Santenay Commes-Dessus Blanc 2013, Roger Belland

5 ret.  Tun med timian, radise og skovmærke.

Cote de Nuits Villages Rouge 2012, Domaine Dubois

Mellemvin: Madiran Chateau Montus 2010, Vignoble Brumont

6 ret.  Chokoladefondant med friske jordbær.

 Riesling Spätlese 2010, Daniel Wollenweider


Link til smagning: http://le-papillon.dk/?cat=22

Tags:

København K

Info

Antal vine 8
Antal retter 6
Pris 675 kr.

Hvor foregår det?

FeilbergBaun
Sankt Annæ Plads 19 C
1250 København K