Vinkursus for begyndere

arrangeret af Terroiristen

Start: Mandag d. 10-08-2015 kl. 19:30
Slut: Mandag d. 10-08-2015 kl. 22:00

Vinsmagning arrangeret af Vinkursus for begyndere

Tema: Smag og lær om vinsmagningens grundteknikker

Vinkursus for begyndere på Terroiristen vender tilbage! Efter første gangs succes har vi besluttet os for at arrangere flere vinkurser til de nysgerrige vinelskere.

Smag og lær om vinsmagningens grundteknikker, og få dobbelt så meget ud af den samme vin fremover!

Ved at tale om smagsoplevelser og sætte ord på, hvad vi smager, skærpes sanserne og evnen til at huske og skelne vinene fra hinanden. Der skal blot en smule smageteknik til!

Vi smager os igennem ni vine fra forskellige lande, på forskellige druer, fra forskellige slags jordbund, fremstillet på forskellige måder for at illustrere, hvorledes alle disse parametre spiller ind på vinens karakter.

Du kan ikke blive vinekspert på dette korte kursus, men vi kan bringe lidt af vinsnobberiet ned på jorden, skille skidt fra kanel, og give dig nogle nemme værktøjer til at få det maksimale ud af dine vine fremover – mens vi har en hyggelig aften sammen.

Terroiristens vineksperter vil dele ud af deres store erfaring og viden undervejs, men deltagerne er i højere grad i centrum. Smagsoplevelser er individuelle – og på kurset deler vi vores subjektive oplevelser af vinene med hinanden; og bliver alle klogere!

Kursusdeltagere bliver introduceret til vine lavet på druesorter som Trebbiano, Arneis, Rebula, Perricone, Nebbiolo, Kékfrankos, Sangiovese, og de traditionelle druer fra Valpolicella, dvs. Corvina, Rondinella, Molinara. Denne unikke oplevelse koster kun 235 kr.

Ved denne lejlighed smager vi

  • mousserende og let, frugtig hvidvin fra Italien for at forklare fremstillingen af frugtintense, hvide vine
  • hvidvin fra Slovenien fremstillet med gæring af mosten sammen med drueskallerne, aka "orange vin"
  • rosévin fra Sicilien, som skal demonstrere resultatet af kort gæring med skallerne af blå druer
  • rødvine både på kendte og mindre kendte druesorter, fra Italien og Ungarn
  • sød dessertvin fra Veneto for at præsentere og forklare, hvordan man laver vin med høj mængde af restsukker i.

Vi serverer brød og olie til at akkompagnere vinene. Deltagerne får et "kursusbevis", der giver ret til et gratis glas vin efter vores valg ved næste besøg i baren.

Vi glæder os at møde dig, kære "kursist"!


Link til smagning: https://billetto.dk/vinkursus-for-begyndere-paa-terroiristen-vender-tilbage

Tags:

Nørrebro

Info

Antal vine Adskillige
Mad Brød og olie
Pris 235 kr.

Hvor foregår det?

Terroiristen Vinbar og -butik
Jægersborggade 52, kld. tv
2200 København N