Winemakers Dinner med Alario på Restaurationen i København | Compagniet

arrangeret af Compagniet

Start: Fredag d. 24-02-2017 kl. 18:30
Slut: Fredag d. 24-02-2017 kl. 21:30

Vinsmagning arrangeret af Winemakers Dinner med Alario på Restaurationen i København | Compagniet

Tema: Winemakers Dinner

Andreas, Lisbeth & Bo laver appetizers og derefter en 5 - retters menu til Alario's vine. Du kan se den detaljerede menu og vinene her nedenfor:

Appetizers

hertil Claudio's favorit champagne fra Philippe Secondé fra Champagne Barnaut.

Havtaske med rødvinesmarinade, symtede svampe og kørvel
hertil Dolcetto d'Alba 2015 Sori Costa Fiore

Kammerskinke (18mdr. lufttørret dansk skinke) og friteret sønderjysk hvidkål med røget spæk
hertil Barbera d'Alba 2014 Valletta

Perlehønebryst farseret med foie gras, løgkompot og timian sauce
hertil Nebbiolo d'Alba 2011 Cascinotto Magnum

Farseret lammebryst og lammeragout med vintergrønsager
hertil Barolo 2012 Riva Rocca

"Osso Buco" marv, flydende guld og "Pommes Fondante"
hertil Barolo 2010 Sorano Magnum

Pris per kuvert kr. 1.095,00 for mad og vine
Kaffe med petit fours og avecs kan tilkøbes på aftenen


Link til smagning: http://www.compagniet.dk/arrangementer/winemakers-dinner-med-alario-paa-restaurationen-i-koebenhavn

Tags:

Winemakers dinner

Info

Antal vine 6
Antal retter 5
Pris 1095 kr.

Hvor foregår det?

Restaurationen
Møntergade 19
1116 København K