Winemakers Dinner med Stellios Boutari

arrangeret af Løgismose Vin

Start: Torsdag d. 03-09-2015 kl. 19:00
Slut: Torsdag d. 03-09-2015 kl. 23:59

Vinsmagning arrangeret af Winemakers Dinner med Stellios Boutari

Tema: Winemakers Dinner med Stellios Boutari

Torsdag den 3. september kl. 19 inviterer vi til græsk aften på Toldboden. Det handler om lanceringen af vine fra den måske ypperste ambassadør for vinene fra den græske Xinomavro drue. Vingården hedder Kir-Yianni, og den ligger i den græske del af Makedonien, der netop regnes for Xinomavro druens højborg. Kir-Yianni er etableret så sent som i 1997, men dåbsattesten snyder en smule, idet der er tale om et prestige projekt for Boutaris familien, der har lavet vin i området i over 100 år, og med en bred margin er Grækenland mest velkonsoliderede vinfirma.

Det er selveste Stellios Boutaris, som har stået i spidsen for projektet siden 1999, der kommer til København, og med sig vil han have et par vine, som kun vil blive serveret i Danmark ved denne ene lejlighed.

Til at danne rammen om denne særlige aften, har vi valgt det nye Toldboden, hvor vinimportens gamle kontor og smagelokale til den tid vil være forvandlet til et luftigt udstillingslokale og denne aften til en pop-up restaurant med den smukkeste udsigt ud over havnen.


Link til smagning: http://www.loegismose.dk/shop/product/15673/

Tags:

København K Winemakers dinner

Info

Antal vine 6
Antal retter 4
Mad 4-retters græsk inspireret menu
Pris 650 kr.

Hvor foregår det?

Løgismose Vin, Mad og Delikatesser
Nordre Toldbod 16
1259 København K