Winemakers Dinner - Pakravan Papi

arrangeret af Chè Fé Biotrattoria

Start: Torsdag d. 24-09-2015 kl. 18:30
Vinsmagning arrangeret af Winemakers Dinner - Pakravan Papi

Tema: En aften med Toscansk varme & vine med dybde

AFTENENS VINE 2013 Malvasia IGT (malvasia) 2012 Serra de Cocci (chardonnay) 2011 Campo del Papi (mer,cab fr) 2009 Gabbriccio(sangiovese piccolo) 2008 Beccacciaia(merlot) 2010 Cancellaia(cab sauv, cab franc) 2004 Cancellaia(cab sauv, cab franc, merlot) Hertil serveres en 9 serveringers menu med Toscanske retter.

Vi får besøg af vinproducenterne Amineh og Enzo fra det nordlige Maremmaområde i Toscana. Vinene er influeret af mineraliteten fra middelhavet og kraften fra jordbunden. Alle vine er ufiltrerede. Druerne er oprindelig franske sorter som med stor success plantes i Toscana. Disse vine går under navnet 'Super Tuscans'. Vi vil bla. prøve vinen Cancellaia som i skrivende stund har fået guldmedalje hos den anerkendte vinavis Decanter.

Pakravan Papi er et meget lille vinhus med en produktion på ca. 45.000 flasker årligt. I Italien er det en omstændig og bureaukratisk proces at få sine vine certificeret som økologiske, særligt for de små producenter. Manglende certifikat gør dog ikke vinene mindre økologiske, og vi har gode relationer til vores vinproducenter, og kan stå inde for alle flasker. Hver enkelt af dem er blevet undfanget i en symbiose af passion, utrolig hårdt arbejde og ældgammel, nedarvet viden, som bare gør verden større for den, der tømmer glasset. Rigtig god fornøjelse!
 


Link til smagning: https://billetto.dk/da/events/vinhuset-pakravan-papi/tickets

Tags:

København K

Info

Antal vine 7
Antal retter 9
Pris 595 kr.

Hvor foregår det?

Ché Fè
Borgergade 17A,
1300 København K