Winemakers dinner: SilverOak d'Angleterre 16/3 Restaurant Marchal

arrangeret af Laudrup Vin & Gastronomi

Start: Torsdag d. 16-03-2017 kl. 18:30
Slut: Torsdag d. 16-03-2017 kl. 22:30

Vinsmagning arrangeret af Winemakers dinner: SilverOak d'Angleterre 16/3 Restaurant Marchal

Tema: Winemakers dinner

Torsdag den 16. marts inviterer vi til en enestående og eksklusiv Winemaker's Dinner med et af Napa Valleys mest legendariske vinhuse, Silver Oak Cellars. Middagen afholdes på restaurant Marchal (1 stjerne i Michelinguiden) på Hotel d'Angleterre i København.

 

Smag bl.a. nogle af de største vine fra Silver Oak Cellars - vine, som normalt kun findes på verdens toprestauranter, og smag hvorfor disse vine er så eftertragtede blandt vinelskere i hele verden. Aftenen byder også på de flotte vine fra Twomey Cellars - som er ejet af folkene bag Silver Oak - herunder Pinot Noir og Merlot i verdensklasse. Twomey's Merlot fra Napa Valley laves i samarbejde med Jean-Claude Berrouet, som har været manden bag Chateau Petrus i over 40 år!

 

Aftenens vinmenu passer perfekt til køkkenet på Restaurant Marchal, der sammensætter en eksklusiv 6-retters menu til aftenen. Pga. de små mængder af vinene, er der kun 30 pladser til denne unikke vinmiddag.

 

Om Silver Oak:

Silver Oak er blandt de mest ikoniske vinhuse fra Californien. Fokus hér har altid været Cabernet Sauvignon og de producerer kun to vine; Napa Valley og Alexander Valley. Vinhuset blev startet af Justin Meyer i 1972 og da første vin kom på markedet i 1976, placerede den sig straks i toppen af hierarkiet i Californien. Vinene er stramt allokeret udenfor USA, og mængderne, der rammer Danmark, er desværre yderst små. Silver Oak ejer også Twomey Cellars, hvis topvine også vil være på vinmenuen denne aften.

 

 

Middagen finder sted på Restaurant Marchal på Hotel d'Angleterre, Kongens Nytorv 34, 1050 København K. Menu og vinmenu med forbehold for ændringer og årgangsskift.

 

 

MENU & VINMENU, RESTAURANT MARCHAL, TORSDAG D. 16/3 kl. 18.30:

 

Velkomst, snacks & bobler

Quartz Reef Methode Traditionelle

 

***

Let stegte kammuslinger med kastanje, löjrom og hyldeblomst

Twomey Sauvignon Blanc 2015

 

***

 

Confiterede brisler med grillet vild broccoli, sort hvidløg og persille

Twomey Pinot Noir, Russian River 2014

Twomey Pinot Noir, Bien Nacido 2014

 

***

 

Iberico secreto med palmekål, sort kardemomme og valnødder

Twomey Merlot, Soda Canyon Ranch, Napa Valley 2012

Twomey Merlot, Soda Canyon Ranch, Napa Valley 2007

 

***

 

Chateaubriand i crouton, med løg, kartoffelpure, røget marv og pebersky

Silver Oak Cabernet, Alexander Valley 2012

Silver Oak Cabernet, Alexander Valley 2007

 

***

 

Udvalg af modne oste med garniture

Silver Oak Cabernet, Napa Valley 2011

Silver Oak Cabernet, Napa Valley 2008

 

Med kaffe og mineralvand.

 

***

 

Prisen for 5-retters menu m. vinmenu (10 forskellige vine): 1.750 kr pr. person.


Link til smagning: http://laudrup.dk/da/andet/wm-silveroak-dangleterre-16-3-restaurant-marchal-kl-1830/

Tags:

Winemakers dinner Amerikansk Vin Californien

Info

Antal vine 10
Antal retter 5
Pris 1750 kr.

Hvor foregår det?

Restaurant Marchal på d'Angleterre
34, Kongens Nytorv
1050 København K