Winemakers dinner with Val di Toro, Maremma, Toscana

arrangeret af Chè Fé Biotrattoria

Start: Fredag d. 17-03-2017 kl. 19:00
Slut: Fredag d. 17-03-2017 kl. 23:00

Vinsmagning arrangeret af  Winemakers dinner with Val di Toro, Maremma, Toscana

Tema: Winemakers dinner

Vi inviterer dig til en smagning med smage som er unikke for Maremma området. Området ligger meget tæt på havet ved fødderne for de kendte Montalcinobakker. Klimaet er tørt med salte briser fra havet.
Jordbunden er fyldt med sandsten som hjælper sangiovesedruen til at udtrykke friske smage af tranebær og kirsebær. Dette fordi at sandsten bidrager til at rødderne får meget luft og planten kan derfor koncentrere sig om at give smag til frugten. Jorden indholder også meget kalk som bidrager til en helt speciel smag af 'salthed' til vinen.

Anna og Hugh har dyrket sine 10 ha vinmarker siden år 2003. Vinhuset er drevet af familien og alle vine er økologisk certificerede. Der bliver produceret små mængder vin og Ché Fè er den eneste danske importør. Der bruges gamle metoder på gården som at dyrke bønner og byg mellem vinplanterne. Dette forhindrer erosion af jorden og tilføjer naturligt kvælstof til jorden for at helt kunne undgå sprøjtemidler. Alle druer bliver også håndplukket på traditionelt vis.

MENUEN
I kan se frem til den helt store, klassiske toskanske middag med tre forretter, en hjemmelavet pasta eller risotto, en hovedret med contorno og lagrede oste.

VINLISTE
Aperitif
2015 Auramaris DOC
2015 Anna Maria rosé DOC
2014 Morellino di Scansano DOCG
2011 Maremma Toscana DOC
2010 Maremma Toscana 'Special Reserve T3' DOC


Link til smagning: https://www.facebook.com/events/1406290942738964/

Tags:

Winemakers dinner Italiensk Vin Toscana

Info

Antal vine 5
Mad Flere retter
Pris 790 kr.

Hvor foregår det?

Ché Fè
Borgergade 17A,
1300 København K