B9 Vinbar

Tema: Vibar


Vinvar B9 Vinbar

Beskrivelse

Centralt beliggende i København mellem Rådhuspladsen og Forum er der skudt en ny og charmerende vinbar op, der bærer navnet B9.

B9 Vinbar er startet af kærlighed til vinen og bygget op efter princippet om at pris, kvalitet og service skal gå op i en højere holistisk enhed. Dette medfører et univers med vinen i centrum, tilpassede skønne madretter og dertilhørende lækkert lydspor i form af live musik.

Den erfarne restauratør og sommelier Benni Rene Olsen byder stedets besøgende velkommen og formår, trods dybdegående kendskab til vin og gastronomi, at skabe en personlig og uhøjtidelig stemning.

B9 tilbyder eksklusive vine fra hele verden samt spiritus og det gode øl fra Nørrebro Bryghus. 

Skulle man blive forfalden til de indbydende druer, som kun B9 ligger inde med, har man også muligheden for at købe vin ud af huset til detailpriser. I denne forbindelse kan man med fordel trække på Bennis store erfaring.

Sommelier Benni Rene Olsen har et massivt branchekendskab og er tidligere tilknyttet steder som Restaurant Nimb, Royal Hotel og Sankt Gertruds Kloster for blot at nævne nogle få.

 


Vinkort

B9 tilbyder eksklusive vine fra hele verden


Mad

Appetitten kan afgøre om man dertil vil nyde lette snack anretninger, en større nordisk tapas eller den store treretters menu med dertil anbefalede vine.


Bonus info

B9 Vinbar byder søndage på live jazz.


Info

Udendørs servering Nej
Glaspriser starter ved 60 kr.

B9 Vinbar

B9 Vinbar

Åboulevard 12
2200 København N
http://b9vinbar.dk/

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag 16:00:00 - 00:00:00
Fredag 16:00:00 - 00:00:00
Lørdag 16:00:00 - 00:00:00
Søndag 15:00:00 - 21:00:00