Bar'Vin

Tema: Vinbar og afslappet restaurant


Vinvar Bar'Vin

Beskrivelse

Vinbar og afslappet restaurant med et højt fokus på kvalitets mad & vin - alt med stor smag!

Som navn og indretning bærer præg af, så får vinen ærespladsen. Bar’Vin er bygget op omkring vores store lidenskab for vin fra små 25 års erfaring både professionelt og som hobby.

Og vinmulighederne er mange. Vi har et stort udvalg både på glas og flaske, overvejende biodynamiske, men også økologiske og konventionelle. Fællesnævneren for alle vine er håndværket bag – langt de fleste vine er fra mindre vinbønder, der er specialister i hver deres område. De er dygtige ildsjæle, som formår at frembringe vin på et helt andet niveau end den gængse vin fra samme område.


Vinkort

Vi har et stort udvalg både på glas og flaske, overvejende biodynamiske, men også økologiske og konventionelle. Vi har altid ca. 20 åbne vine til glas. Vi udskifter vinene løbende efter sæson, humør, vejrforhold og ikke mindst menu, så der altid er rig lejlighed til at smage sig lidt rundt i vinens verden.


Stemning

Bar'vin er en hyggelig lile vinbar og restaurant, der på trods af sin placering midt i Københavns travle gader, oser af hygge og og god stemning.


Mad

Opdraget i det klassiske franske, spanske og italienske køkken og byder dig derfor på hjemmelavede klassiske og rustikke retter med smag og intensitet i højsædet. Køkkenet vælger hovedsageligt danske og dermed sæsonens friske råvarer. Derudover tilbyder vi også masser af charcuteri og råmælksoste.


Bonus info

Bar'vin er et populært sted, og det anbefales at bestille bord, hvis du vil være sikker på at få plads.


Info

Udendørs servering Ja
Glaspriser starter ved 50 kr.

Bar'Vin

Bar'Vin

Skindergade 3
1159 København K
http://barvin.dk/

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket