Det Argentinske Vinhus

Tema: Argentinsk vinbar


Vinvar Det Argentinske Vinhus

Beskrivelse

Vores hyggelige vinbar ligger på Amagerbrogade 18. Det er et dejligt hjørne på Amagerbrogade, ikke langt fra Metro og bus. Her har man mulighed for at komme ind i rolig atmosfære, og nyde et godt glas. Vi serverer både vin, portvin og øl. Til dem der ikke er til alkohol, har vi også udvalg i Søbogaard, Limonade, Alkoholfri Øl saft samt friskbrygget kaffe. Om sommeren har vi udendørs servering, hvor man kan sidde og nyde sine varer i solen. Vi ligger rigtig godt når det kommer til solens stråler, for her kan man sidde og få strejf af sol helt til kl. 19-20 om aftenen.

Vores menukort består af dejlige vine fra både Argentina. Vi importerer selv vores argentinske vine direkte fra Argentina, og alle vine er nøje udvalgt så vi går aldrig på kompromis med kvalitet og smag. Vores primære vingårde ligger i Salta og Mendoza. Det er altid muligt at få smagt vinen inden man køber den hos os. Vi vil gerne at man får den helt rigtige vin med hjem eller serveret, så derfor er det vigtigt for os at man kan få smagt på vinen og får den nødendige info med. Ligeledes er det også derfor vi holder os ajour med alle vores vine, så vi kan give en god og ærlig beskrivelse til kunderne.


Vinkort

Vores menukort består af dejlige vine fra både Argentina. Vi importerer selv vores argentinske vine direkte fra Argentina, og alle vine er nøje udvalgt så vi går aldrig på kompromis med kvalitet og smag. Vores primære vingårde ligger i Salta og Mendoza. Det er altid muligt at få smagt vinen inden man køber den hos os.


Mad

Alle dage kan man få serveret lækrer tallerkner med vores fineste oste og charcuterie. Vi har også nødder og oliven, samt luksus chokolade


Info

Udendørs servering Ja
Glaspriser starter ved 45 kr.

Det Argentinske Vinhus

Det Argentinske Vinhus

Amagerbrogade 18
2300 København S
http://detargentinskevinhus.dk/

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 14:00:00 - 22:00:00
Onsdag 14:00:00 - 22:00:00
Torsdag 14:00:00 - 22:00:00
Fredag 14:00:00 - 23:00:00
Lørdag 12:00:00 - 23:00:00
Søndag Lukket