R Vinbar

Tema: Vinbar


Vinvar R Vinbar

Beskrivelse

R vinbar er en bar i ordets bedste betydning. Stemningen er uformel og servicen i top. Man kan få alt at vide om den vin man drikker, men det vigtigste er at det er rart at drikke det der er i glasset.

Man skal ikke til baren for at få noget at drikke, heller ikke når man har lyst til et glas mere. Man bliver serveret!

I vores kælder har vi indrettet med danske håndværksmøbler, både lænestole og sofaer, så siddekomforten er i orden og der er “udsigt” til vinkælderen.

Vi gør os umage for at have masser af moden vin på vores kort også fra “store” producenter. Priserne sættes ikke op år efter år, så kikker man efter, er der mange top-vine til meget fornuftige priser.

Vi serverer også mineralvand, økologiske moste, kaffe, te, gerne med en avec. Cognac, marc, calvados, grappa, rom og armagnac.


Vinkort

Vi har et stort vinkort, med hundredevis af vine i alle prisklasser. R vinbar har altid mere end 35 forskellige vine glasvis og vinene skiftes løbende. Der er altid nye vine at smage. Der ud over har R vinbar stort vinkort med et bredt udvalg og stor årgangsdybde. Vinene på tavlen sælges også ud af huset til almindelig detailpris.


Stemning

En hyggelig vinbar, der ved første øjekast kan virke lidt mere formel end andre vinbarer.


Service

God service, med meget kompetente vinfolk bag baren


Mad

R vinbar serverer ud over charcuteri og ost, også delikatessen konserverede fisk fra Lolin, fois gras, kaviar og østers. Og så har de også en varm ret. Er man mere til de søde sager, serverer de petits fours og Lisbeths kage med portvin til.


Info

Udendørs servering Ja
Glaspriser starter ved 65 kr.

R Vinbar

R Vinbar

Gammel Mønt 14
1117 København K
http://rvinbar.dk/

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 16:00:00 - 00:00:00
Onsdag 16:00:00 - 00:00:00
Torsdag 16:00:00 - 00:00:00
Fredag 15:00:00 - 02:00:00
Lørdag 15:00:00 - 02:00:00
Søndag Lukket