Tire Bouchon

Tema: Fransk Vinbar


Vinvar Tire Bouchon

Beskrivelse

Københavns autentiske, franske vinbar. I baren såvel som i køkkenet satser vi på de små producenter som værner om godt håndværk, smagskvalitet og omtanke for vores fælles fremtid. Vi køber derfor fransk, hvor det er bedst og miljøforsvarligt. 

Vi serverer franskinspireret mad med hovedvægt på fortolkning af kendte franske specialiteter. Hvad enten du blot skal have lidt snack til et glas vin eller skal have stillet den store sult, har vi noget at byde på. 

 


Vinkort

Grundideen i vores vinbar er kærligheden til de franske vine - ikke blot de kendte vine fra de store distrikter, men også de små, ukendte vine, der viser den store pluralitet, der er inden for fransk vin. Vi har ca. 200 forskellige vine på vores vinkort, så der skulle nok være mulighed for at finde lige præcis den vin, der passer dig - også selvom du skulle være af den overbevisning, at fransk vin ikke er noget for dig. Er du blot i humør til et enkelt glas - eller ønsker du at smage noget forskelligt har vi altid ca. 20 vine på glas.


Stemning

Tire Bouchon er afgjort et besøg værd, hvis du er i humør til et godt glas vin i franske omgivelser.


Service

Selvom vi har Københavns smukkeste vintjenere, er de hverken valgt ud fra længden af deres skæg, antallet af tatoveringer eller for den sags skyld deres færdigheder ud i det danske eller franske sprog, men udelukkende ud fra deres ekspertise i vin. Så vær ikke bange for at spørge dem til råds - de er altid klar med proptrækkeren - le tire bouchon - til at åbne lige præcis dén vin, du ønsker - og udfordrer dig gerne på, at fransk vin er traditionel og svært tilgængelig.


Info

Udendørs servering Nej
Glaspriser starter ved 60 kr.

Tire Bouchon

Tire Bouchon

Teglgårdstræde 5, kld.
1452 København K
http://www.tire-bouchon.dk/

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 17:00:00 - 00:00:00
Onsdag 17:00:00 - 00:00:00
Torsdag 17:00:00 - 00:00:00
Fredag 16:00:00 - 01:00:00
Lørdag 16:00:00 - 01:00:00
Søndag Lukket